Sivellin on instrumenttini, värit nuottini, maalaus musiikkini

taiteilija Arja Krossbeck

 

Olen työskennellyt aktiivisesti taiteen parissa vuodesta 1990 lähtien, toteuttaen työskentelyssäni eri tekniikoita mm. öljy-, pastelli-, hiili, ja sekatekniikka. Öljyvärimaalauksiini saatan yhdistää luonnon materiaaleja esim. hiekkaa ja kaarnaa. Maalauksissani käytän värejä kerroksittain sekä raaputan maalaamattomia että maalattuja pintoja. Näin saan elävyyttä sekä kolmiulotteisuutta teoksiini.

Taiteen luominen merkitsee omaa irtautumistani arjen rutiineista sekä elinikäistä matkaa taiteen parissa, mm. opintomatkat, omat- ja yhteisnäyttelyt, kurssit, luennot ym. siihen liittyvä. Tällä hetkellä olen mieltynyt veistos- ja installaatio taiteeseen joissa aion kehittää itseäni koko ajan, unohtamatta silti maalaustaidetta.

Teokseni kulkevat käsi kädessä elämäni kanssa. Ne ovat poimintoja "matkan varrelta", henkilökohtaisia ja läheisten elämään liittyviä. Pääteemanani on ilmaista elämää kokonaisuudessaan sisällyttäen teoksiini eri tunnetiloja ilman sanoja, visuaalisesti. Luodessani taidetta syntyy myös usein aforismeja ja mietelauseita kuten; "Jokaisella taiteilijalla on muusa, mesenaatti on kirjoitettu tähtiin".

Taidemaalarin uran ohella Krossbeck on tukenut monia hyväntekeväisyysjärjestöjä.

Hänellä on ollut useita yksityis- ja yhteisnäyttelyitä Suomessa ja ulkomailla. Taiteilijan teoksia on lukuisissa julkisissa tiloissa.
Tutustu Arja Krossbeckin taidetta ja teoksia julkisissa tiloissa luetteloon.

Taiteilijan CV ja näyttelyt sekä CV in English

Tarinaa pidetyistä näyttelyistä ja muista tapahtumista
Taidesuunnistus -tapahtuma. Tutustu myös näihin kuviin:
maalauksia erilaisille pinnoille: oviin, seinille, tuoleihin.
ympäristötaidekurssi Siuron voimalan ympäristössä
Modern Art of Milling: Fastems tapahtuma.